Opret dig i vores køberkartotek

Hvis du går med nye bolig drømme, kan vi hjælpe med at matche dig til en af vores mange sælgere. Huskøb kan nemlig hurtigt blive lidt af en jungle, men hos 3B Bolig laver vi en fokuseret og præcis søgning, så vi hurtigere kan finde frem til det helt rigtige huskøb til dig. På den måde er du også først i køen, når der kommer nye og spændende boliger.
Ved at tilmelde dig vores køberkartotek, kan vi bedre målrette dit køb af bolig, så det passer til din økonomi, behov og drømme. Hos 3B Bolig kan vi give dig rådgivning gennem boligkøbs fasen, så du får en god og fair oplevelse med at købe hus. Hvem ved, måske er bolig drømmen tættere på, end du tror?
Skriv dine ønsker til din nye bolig, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

BOLIGSALG ER EN TILLIDSSAG


"Bedre Billigere Bolighandel" er et nyt attraktivt og eksklusivt salgskoncept til alle typer af boliger med hovedvægten lagt på online annoncering på, såvel sociale medier, som på alle de kendte boligsider på internettet. Det er et handlekraftigt koncept med sælger af boligen i centrum. Du bestemmer selv hvem der skal forestå fremvisninger og "Åbne Huse" af din bolig, ejendomsmægleren eller dig selv. Vi har valgt vores leverandører ud fra et princip om 100% tilfredshedsgaranti, så vi kan være sikre på kvalitet, logistik og levering af de tilbudte produkter.
Vi arbejder ud fra, at du som sælger kender prisen på din egen ejendom. Typisk har man fået en vurdering fra egen bank eller realkreditinstitut og kender derfor boligens pris. Mange har også fået en vurdering fra en eller flere ejendomsmæglere i området, men syntes som ofte, at omkostningerne er alt for store i forhold til udbyttet og det arbejde det kræver at få solgt boligen. Det sker ikke sjældent, at boligen sælges meget hurtigt og ofte inden for få dage eller måske en måned, hvorfor omkostninger ikke helt står mål med indsatsen.

KENDER DU PRISEN PÅ DIN BOLIG, SÅ SENDER VI DIG ET SALGSTILBUD INDENFOR 24 TIMER